Troll karikatürlerini özellik Facebook ve Twitter'da son aylarda çok sık görmeye başladık. Genellikle diyaloglaar üzerine kurulu olan bu karikatür türü Troll Bilimi olarak da geçiyor. Bu konu ile ilgili pek fazla Türkçe kaynak bulmak mümkün değil ama dilerseniz Ekşi'nin ilgili sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Şimdi gelelim Troll Karikatür Nasıl Yapılır? sorusunun yanıtına. Bu konuda dünya üzerinde ciddi otorite konumunda site olan RageMaker.net 'i öneriyoruz biz de. Site tamamen bu amaçlı hazırlanmış. Girdiğinizde tasarımı biraz karmaşık ve kullanışsız gelebilir ama kullandıkça alışacaksınız, emin olun. Çünkü internetteki Troll Karikatürlerin neredeyse %80'i bu sitede yapılıyor.
Siteye girdiğinizde solda ifadeler göreceksiniz. Onlarda dilediğinizi tıklayarak ortadaki alana atabilirsiniz. Daha sonra yine üst kısımdaki araçları kullanarak yazılar ve animasyonlar ekleyebilirsiniz.
Ayrıca bir ipucu daha verelim; ifadelerin üst kısmında yer alan kategorilerden aradığınıza daha uygun ifadeler de bulmak mümkün. 
Şimdi sıra sizin yaratıcılığınızda. Güzel tespitlerle, güzel dokunuşlarla yaptığınız görselleri milyonlara ulaştırabilirsiniz. Troll karikatür yapımı ile ilgili bilgileri aldıktan sonra bize yaptığınız örnek Troll Karikatürleri gönderebilirsiniz .
İşte size bir kaç örnek:

Troll Nasıl Yapılır Örnek 2

Troll Karikatür Yapma Örneği


ilgili aramalar : troll nasıl yapılır , facebook trol yapma,troll nasıl yapılır,troll yapma preogramı , troll yapma programı indir , troll yapma sitesi , ragamaker.com , internetten troll yapma

Yorum Gönder

Templated by Blogger Items